Srem: zaplenjeno 150 bala duvana u listu

Srem: zaplenjeno 150 bala duvana u listu

17/03/2016 Off By

POLICIJA JE PRONAŠLA I ODUZELA I 13 KILOGRAMA REZANOG DUVANA, ELEKTRIČNU VAGU ZA MERENJE, 400 KOMADA CIGARETA, 45.600 KOMADA FILTERA ZA CIGARETE, DVE ELEKTRIČNE MOTALICE ZA DUVAN I OSAM MAŠINICA ZA RUČNO MOTANJE DUVANA


 

Info: PRESS BIRO MUPA

U EFIKASNOJ akciji pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici i Staroj Pazovi, zaplenjeno je 150 bala duvana u listu, ukupne težine više od šest tona.

Istog dana, policija je pronašla i oduzela 13 kilograma rezanog duvana, električnu vagu za merenje, 400 komada cigareta, 45.600 komada filtera za cigarete, dve električne motalice za duvan i osam mašinica za ručno motanje duvana.

Nelegalno skladištena i prodavana roba, čija se vrednost procenjuje na više os šest miliona dinara, pronađena je u okolini Stare Pazove, u pomoćnim prostorijama, privatnoj kući i prodavnici.

Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela nedozvoljeno skladištenje akcizne robe i nedozvoljen promet akciznim proizvodima, u saradnji sa poreskom policijom, protiv trojice muškarca biće podnete krivične prijave, nadležnom tužilaštvu.♦