Izbori 2016: Koalicija SPS, JS i Zeleni Srbije predala svoju listu

Izbori 2016: Koalicija SPS, JS i Zeleni Srbije predala svoju listu

08/03/2016 Off By

PRILIKOM PREDAJE IZBORNE LISTE ZAMENIK PREDSEDNIKA SPS ALEKSANDAR ANTIĆ IZRAZIO JE IZUZETNO ZADOVOLJSTVO ŠTO JE KOALICIJA ZA NEPUNA TRI DANA DVA PUTA USPELA DA PRIKUPI NEOPHODAN BROJ POTPISA I PREDALA IH SA KOMPLETNOM DOKUMENTACIJOM SVOJIH KANDIDATA


KOALICIJA okupljena oko Socijalističke partije Srbije predala je u ponoć Republičoj izbornoj komisiji svoju listu za predstojeće parlamentarne izbore.

Prilikom predaje izborne liste zamenik predsednika SPS Aleksandar Antić izrazio je izuzetno zadovoljstvo što je koalicija za nepuna tri dana dva puta uspela da prikupi neophodan broj potpisa i predala ih sa kompletnom dokumentacijom svojih kandidata.
“To je odličan znak i veliko ohrabrenje za našu koaliciju, što nam daje puno pravo da očekujemo dobar izborni rezultat”, rekao je Antić.
Potpredsednik JS Srđan Kružević izjavio je da očekuje 30 do 50 odsto bolji rezultat koalicije u odnosu na izbore 2014. godine.
Predsednik Zelenih Srbije Ivan Karić izjavio je da pokušaj opstrukcije u toj stranci nije uspeo i da je ta stranka sada ojačana jer je 90 odsto njenih odbora podržalo odluku da izađu na izbore sa SPS i JS.
Lista oko SPS podržana sa 14.380 potpisa građana.
Izbornu listu do sada su predali Srpska napredna stranka i Demokratska stranka.♦