Miniustar Stefanović posetiuo Barič

Miniustar Stefanović posetiuo Barič

29/01/2016 Off By

 

U narednim danima imaćemo više uniformisanih policajaca na ulicama Obrenovca, ali i u svim okolnim mestima i na tačkama gde budemo procenili da je ugrožena bezbednost saobraćaja, istakao je ministar Stefanović nakon posete naselju Barič


 

Info:PRESS BIRO MUPA

 

MINISTAR unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović razgovarao je danas sa građanima Bariča o njihovoj bezbednosti, kao i o tome šta policija može dodatno da uradi kako bi oni bili još sigurniji.

Ministar Stefanović je rekao da ni premijer Vučić, ni niko iz vlade neće dozvoliti da tajkuni ponovo upravljaju Srbijom i da će ovom zemljom upravljati njeni građani i da je to zadatak ove vlade .

„U razgovoru sa građanima došao sam do zaključka da su oni zadovoljni generalnom bezbednošću, ali da je potrebno povećati broj patrola i pojačati kontrolu saobraćaja. Zato ćemo u narednim danima da imamo više uniformisanih policajaca na ulicama Obrenovca, ali i u svim okolnim mestima i na tačkama gde budemo procenili da je ugrožena bezbednost saobraćaja“, istakao je ministar Stefanović nakon posete naselju Barič.

Ministar je istakao potrebu da se pojača borba protiv narko–trafikinga i da očekuje da rezultati u 2016. godini budu značajano bolji nego što su bili u prethodnim godinama, iako je u 2014. i 2015. godini zabeležen značajan napredak.♦