NPS: Za Srbiju je dobro što će biti izbora

NPS: Za Srbiju je dobro što će biti izbora

18/01/2016 Off By

“Danas i sutra se obavljaju konsultacije o ujedinjenju proevropski orijentisanih opozicionih stranaka. U ovom trenutku je neophodno da se formira jak opozicioni blok, koji će ujediniti sve koji su sposobni da pomognu Srbiji. Narodni pokret Srbije je već potpisao sporazum o saradnji sa Socijaldemokratskom strankom, a narednih dana će se znati koje će sve stranke činiti predizborni savez”, rekao je Miroslav Aleksić Lider NPS

Info:  PRESS  NPS

PREDSEDNIK Narodnog pokreta Srbije Miroslav Aleksić ocenio je da je za Srbiju i njene građane dobra vest da će zajedno sa pokrajinskim i lokalnim biti održani i parlamentarni izbori.

“Danas i sutra se obavljaju konsultacije o ujedinjenju proevropski orijentisanih opozicionih stranaka. U ovom trenutku je neophodno da se formira jak opozicioni blok, koji će ujediniti sve koji su sposobni da pomognu Srbiji. Narodni pokret Srbije je već potpisao sporazum o saradnji sa Socijaldemokratskom strankom, a narednih dana će se znati koje će sve stranke činiti predizborni savez”, rekao je Aleksić.
“Parlamentarni izbori su prilika da spasimo Srbiju od daljeg uništavanja od strane nesposobnih kadrova Srpske napredne stranke. S obzirom da su imali četiri godine i apsolutnu većinu, nema izgovora za sve teži život građana u Srbiji, osim dokaza da se nisu pokazali sposobnim da istinski reformišu Srbiju”, objasnio je Aleksić, ističući da su parlamentarni izbori i prilika da se afirmišu neki novi, mladi i sposobni ljudi, koji će, ne bahatim ponašanjem, već stručnošću i znanjem, doprineti oporavku Srbije.
On je naglasio da je Narodni pokret Srbije spreman za predstojeće izbore i da svi odbori širom Srbije vredno rade na pripremi kampanje.♦