NBS: paketići za decu i omladinu sa smetnjama u razvoju

NBS: paketići za decu i omladinu sa smetnjama u razvoju

05/01/2016 Off By

Akcija „Paketić za nepoznatog druga“ se realizuje već desetu godinu zaredom. Zaposleni u Narodnoj banci Srbije u ovoj akciji svake godine učestvuju u sve većem broju iskazujući na taj način visok stepen društvene odgovornosti i osetljivosti za potrebe najugroženijih socijalnih grupa


Info: PRESS SLUŽBA NBS

U TRADICIONALNOJ akciji „Paketić za nepoznatog druga“ zaposleni u Narodnoj banci Srbije pripremili su više od 360 novogodišnjih paketića za decu i omladinu sa smetnjama u razvoju iz domova širom Srbije.

Deo paketića je podeljen mališanima iz dnevnog boravka „Neven“ u Pančevu 22. decembra, dok će podela za štićenice Doma „Sveta Petka“ kod Paraćina biti organizovana 6. januara, a za štićenike Doma „Veternik“ kod Novog Sada 15. januara.
Akcija „Paketić za nepoznatog druga“ se realizuje već desetu godinu zaredom. Zaposleni u Narodnoj banci Srbije u ovoj akciji svake godine učestvuju u sve većem broju iskazujući na taj način visok stepen društvene odgovornosti i osetljivosti za potrebe najugroženijih socijalnih grupa.
Mališani čiji roditelji rade u Narodnoj banci Srbije prikupili su slatkiše, igračke i odeću da bi prazničnu radost podelili s nepoznatim drugovima. Zaposleni su i ovaj put svojim ličnim angažovanjem doprineli nastavku tradicije društveno odgovornog ponašanja koje Narodna banka Srbije kao institucija neguje od početka svog rada.♦