Biciklisti: vreme je za tradicionalnu novogodišnju Kritičnu masu!

25/12/2015 Off By

„Ove godine smo vredno radili, protestovali, i pokrenuli neka pitanja u gradu, ali kako sada stvari stoje, izgleda da ćemo popravku Brankovog mosta, normalnu biciklističku stazu do Ade, biciklističke staze ili trake u centru grada moći da tražimo samo od Deda Mraza, jer gradska vlast nije mogla da napravi ni sto metara staze pored rekonstruisane pumpe Dejton


 

Info:PRESS KRITIČNA MASA

SUTRAŠNJU prazničnu atmosferu u Beogradu ulepšaće novogodišnja Kritična masa. Okuplja se od 16:30 na Trgu Republike, u vožnju krećU u 17 ćasova.

Organizatzori pozivaju bicikliste da ponesu svoje pokretne sound sisteme, ponesu pištaljke, trube i vuvuzele, pripreme zvonca „jer odavno nismo pravili buku“ da ukrase bicikle, i da ne zaboravie na obavezno prednje i zadnje svetlo.

„Ove godine smo vredno radili, protestovali, i pokrenuli neka pitanja u gradu, ali kako sada stvari stoje, izgleda da ćemo popravku Brankovog mosta, normalnu biciklističku stazu do Ade, biciklističke staze ili trake u centru grada moći da tražimo samo od Deda Mraza, jer gradska vlast nije mogla da napravi ni sto metara staze pored rekonstruisane pumpe Dejton“.
Posle vožnje sledi dugo očekivana BICI-ŽURKA u prostoru Magacina, ulica Kraljevića Marka 4.♦