Beogradski sajam: Ne propustite poslednja tri koncerta na Novogodišnjem festivalu

25/12/2015 Off By

Zvonka Bogdana i njegovu muziku svakako ne treba posebno predstavljati. Dovoljno je da najavimo da ovaj legendarni starogradski pevač nastupa u utorak, 29. decembra “Kod Jelena u hali 4”. Koncert počinje u 19 časova


 

Info: PRESS STEVO BATIĆ

DO Nove godine ostalo je samo nekoliko dana i Beogradski novogodišnji festival ulazi u svoju završnicu. Brojni koncerti “Kod Jelena u hali 4” već su za nama, ali pred nama su još tri koncerta koja ne treba propustiti.

U ponedeljak, 28. decembra na koncertnoj sceni Beogradskog sajma još jednom svira METEOR – Mega Tezga Orkestar, koji će predstaviti beogradsku noćnu scenu i 17 veličanstvenih kafanskih heroja. Uz dobro poznate pesme iz kultnih gradskih kafana i klubova, METEOR će još jednom pokušati da dočara beogradsku boemsku noćnu atmosferu.

Zvonka Bogdana i njegovu muziku svakako ne treba posebno predstavljati. Dovoljno je da najavimo da ovaj legendarni starogradski pevač nastupa u utorak, 29. decembra “Kod Jelena u hali 4”. Koncert počinje u 19 časova.

Pozivamo vas da nam se pridružite i u sredu, 30. decembra, veče uoči dočeka Nove godine i da budete deo velike žurke za kraj. Nastupa Koktel bend koji svira “sve od svih”. Oni će izvoditi muziku koja se prethodnih dana, od 18. decembra, slušala na Festivalu, podsetiće na koncerte koje smo već odslušali i na najbolji način će najaviti doček 2016. godine.

Beogradski sajam vam želi dobrodošlicu i još jednom podseća Beograđane i goste prestonice da su svi koncerti besplatni. Dođite i uživajte.♦