Svečanost u Turističkoj organizaciji Srbije

Svečanost u Turističkoj organizaciji Srbije

22/12/2015 Off By

Renata Pindža, pomoćnica ministra turizma: Od prvog januara građani mogu slati svoje zahteve za vaučere. Poslušali smo sugestije da vaučere mogu da koriste i penzioneri iz inostranstva i poljoprivrednici


Info: RANKA ČIČAK

PRED turističkim radnicima i novinarima, na prigodnoj novogodišnjoj svečanosti Turističke organizacije Srbije, Renata Pindža, pomoćnica ministra turizma, Rasima Ljajića rekla je da je srpski turizam dostigao svoj najveći uspeh upravo u ovoj godini i devizni priliv zemlje povećao za 9 posto. Samo do 30 oktobra registrovano je 118.623 noćenja, a 14 hiljada građana koristilo je pogodnosti vaučera. Akcija s vaučerima pokazala se korisnom, pa će se nastaviti i iduće godine:

renata_pindzo_110215

Renata Pandža

– Pozivamo ugostitelje da se prijave za ovu akciju. Od prvog januara građani mogu slati svoje zahteve za vaučere. Poslušali smo sugestije da vaučere mogu da koriste i penzioneri iz inostranstva i poljoprivrednici.
Dogodine će država nastaviti da pomaže turizam. U infrastrkturu će se uložiti 676 miliona, a za promocije 110 miliona dinara.
Sandra Vlatković, PR menadžer Turističke organizacije Srbije, predstavila je gostima novu direktorku ove organizacije, Mariju Labović.
Marija je dobila aplauz kada je visoko ocenila rad bivše direktorke, kojoj je istekao mandat. Rekla je da će Turistička organizacija nastaviti sve dobre, već započete akcije. Dogodine će se promovisati Dunav, reke i jezera. Posvetiće se pažnja godišnjici Nikole Tesle. Turistička organizacija otvara nove internet strane i povećava svoju reklamu u zemlji i inostranstvu. ♦