Danas počinje prodaja ulaznica za Festival nauke

Danas počinje prodaja ulaznica za Festival nauke

12/11/2015 Off By

Festivalske karte po, ceni od 450 dinara, mogu se kupiti na Eventim prodajnim mestima u celoj Srbiji, a tokom trajanja manifestacije, pored pomenutih prodajnih mesta karte će moći da se kupe i na samoj lokaciji – Beogradskom sajmu


festival
Info: Press Festivala nauke

ULAZNICE za 9. Festival nauke, koji se pod sloganom “Čuda su svuda” od 3. do 6. decembra održava na Beogradskom sajmu, biće puštene u prodaju danas, 12. novembra.

Festivalske karte po, ceni od 450 dinara, mogu se kupiti na Eventim prodajnim mestima u celoj Srbiji, a tokom trajanja manifestacije, pored pomenutih prodajnih mesta karte će moći da se kupe i na samoj lokaciji – Beogradskom sajmu.
Festivalska karta važi za jedan festivalski dan na Beogradskom sajmu a deca do 5 godina starosti, uz pratnju roditelja, ne plaćaju ulaznicu.
Za naučne programe na bini, hala 3A, potrebno je preuzeti rezervacije koje počinju da se dele sat vremena pred početak programa na samoj lokaciji.
Cilj Festivala nauke je da naučnu edukaciju predstavi na zabavan, uzbudljiv i svima dostupan način i to kroz interakciju publike, humor i teatralne elemente. Jedna od misija Festivala nauke je da probudi radoznalost i pretvori iskustvo učenja nauke u nezaboravnu avanturu.
Generalni sponzor Festivala nauke je kompanija NIS, koja u skladu sa korporativnim sloganom “Budućnost na delu”, podržava aktivnosti i inicijative usmerene na razvoj i primenu novih tehnologija i inovacija. Ovakva podrška je još jedan način na koji NIS doprinosi ostvarivanju naučnih i tehnoloških dostignuća na koje se kompanija oslanja u svim oblastima svog poslovanja.
Prijatelj manifestacije je MT:S. Podrška Festivalu su Centar za promociju nauke, Francuski institut, Institut Servantes, ambasade Sjedinjenih Američkih Država, Izraela i Italije.
Sponzori devetog Festivala nauke su Elektroprivreda Srbije, Erste banka, Beogradski sajam i Grafix.♦