Na području Barajeva i Sremske Mitrovice policija zaplenila oko 42 kilograma marihuane

Na području Barajeva i Sremske Mitrovice policija zaplenila oko 42 kilograma marihuane

14/10/2015 Off By
Pretresom kuće u Barajevu, u podrumu, policija je pronašla 23 kilograma opojne droge marihuane upakovane u paketiće i oko 15 kilograma u procesu sušenja.Takođe, pronađena je i oprema za merenje, sušenje i vakumiranje marihuane. Tom prilikom uhapšen je P.B. (1980) iz Beograda

DROGA1419
Info: Press Biro MUP – a

 

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova su, u sklopu akcije na suzbijanju organizovanog krijumčarenja narkotika, na području Barajeva i Sremske Mitrovice zaplenili oko 42 kilograma marihuane i uhapsili šest osoba.

Pretresom kuće u Barajevu, u podrumu, policija je pronašla 23 kilograma opojne droge marihuane upakovane u paketiće i oko 15 kilograma u procesu sušenja.Takođe, pronađena je i oprema za merenje, sušenje i vakumiranje marihuane. Tom prilikom uhapšen je P.B. (1980) iz Beograda.
U sklopu iste akcije u saradnji sa pripadnicima PU Sremska Mitrovica, izvršen je pretres objekata u Kuzminu, Višnjićevu i Sremskoj Mitrovici kada je pronađeno četiri kilograma opojne droge marihuane pripremljene za dalju prodaju. U ovoj akciji uhapšeni su: K.P. (1975) iz Višnjićeva, S.G. (1982) iz Šida, G.Đ. (1964) iz Sremske Rače, I.D. (1987) i I.D. (1964) iz Kuzmina.
Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će biti predati nadležnom Višem tužilaštvu, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.♦