Brnabić: SNS pokrenula veliki broj dobrih projekata za sve građane

Brnabić: SNS pokrenula veliki broj dobrih projekata za sve građane

05/04/2024 Off By BERB

Piše/Foto: Ranka Čičak, sns.org.rs

 

Posle sednice Predsedništva SNS, novinarima su se obratili Ana Brnabić, Vladimir Orlić i Aleksandar Šapić. Pre toga Aleksandar Vučić je napustio sednicu zbog drugog sastanka. Navratio je u novinarsku sobu i naleteo na neplanirano pitanje novinarke N1 o izborima. Ironično je odgovorio: -Pobedićemo, a to će biti bolje i za vas.

Na KZN je na pitanje: – Može li se doneti lex specialis, pa odložiti sve izbore za oktobar, Ana Brnabić je odgovorila da je ona već raspisala beogradske izbore, pa je za lex specialis kasno. Kaže da je Đilasovce mrzelo da ranije sami napišu predlog tog zakona i predaju ga Skupštini. Ana Brnabić je najavila da već sutra počinje sakupljanje potpisa, a danas je usvojena gradska lista.

GIK će sutra usvojiti sve modele obrazaca. Sutra će SNS sa drugim strankama koje žele na izbore, potpisati koalicioni sporazum.

Kampanja će biti drugačija nego ranije. Rukovodioci SNS će se baviti zaštitom interesa građana, a intenzivna kampanja na terenu počinje 11. maja. Ana Brnabić očekuje da će Đilasova opozicija bojkotovati izbore, iako ih je sama tražila, a pitanje mogu li glasače ometati, rekla je da postoje institucije koje će ih sprečiti, kao što se radi u svim drugim zemljama.

Šapić je pretnjom odgovorio onima koji mu prete: – Baš bih voleo da vidim kako će Miloš Jovanović da me spreči da glasam!

Vladimir Orlić predviđa veliku pobedu i tvrdi da opozicija ne sme da izađe, jer zna šta je čeka.