Beograd: uhapšeni dileri droge

Beograd: uhapšeni dileri droge

05/10/2015 Off By

Prilikom hapšenja, kod Ž.M su džepu pronađena dva paketića sa oko dva grama opojne droge heroin i 6.000 dinara, dok je S. P od sebe odbacio pakovanje od kinder jajeta u kome se nalazilo sedam paketića sa oko tri grama heroina


 

uhapseni-dileri-droge-

Info: press Biro MUP -a

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su Ž. M. (1971), A. Z. (1983) i S. P. (1982), zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i neovlašćeno držanje opojnih droga. Tom prilikom, zaplenjeno je oko 35 grama morfin acetil kodeina, oko pet grama heroina, dva mililitra metadona i 6.000 dinara.

Prilikom hapšenja, kod Ž.M su džepu pronađena dva paketića sa oko dva grama opojne droge heroin i 6.000 dinara, dok je S. P od sebe odbacio pakovanje od kinder jajeta u kome se nalazilo sedam paketića sa oko tri grama heroina. Pretresom kuće u kojoj žive Ž.M. i A. Z. policija je pronašla novčanik u kome se nalazilo devet kesica sa oko tri grama heroina i jedan blister, tzv. merica od leka sa tragovima heroina, koja služi za razmeravanje ove opojne droge na manje paketiće i bočicu metadona sa ukupno dva mililitra opojne droge metadon. Ispred samog ulaza u kuću, u oluku pronađen je i paket sa oko 35 grama opojne droge morfin acetil kodein.
Sumnja se da su Ž.M. i A.Z. duže vreme nabavljali heroin u količinama od 50 grama, pakovali je u manje paketiće i prodavali korisnicima opojne droge na beogradskom tržištu.
Osumnjičeni su, uz krivičnu prijavu, sprovedeni nadležnom tužiocu u Beogradu.♦