Nagrađeni filmovi na VI MikroFAF-u

Nagrađeni filmovi na VI MikroFAF-u

06/10/2015 Off By

 

U provoj kategoriji, Mikropolis nagrada za najbolji amaterski film, nagrađena su dva filma: Umirući film, Maje Nešković i Krug, Marka Kovača iz Srbije.


 

mikrofilm

Info: preess MikroFAFU


SUBOTU 3. oktobra je, uz dodelu nagrada u CZKD-u, zatvoren VI MikroFAF. Posle toga u klubu Petak slavilo se, družilo, razmenjivali su se utisci.

U provoj kategoriji, Mikropolis nagrada za najbolji amaterski film, nagrađena su čak dva filma:Umirući film, Maje Nešković i Krug, Marka Kovača iz Srbije. U drugoj kategoriji, Mirkopolis nagrada za najbolji nezavisni film, nagrađeni radovi su:Više od umetnosti, Milice Batričević, Milana Milina, Nenada Teofilovića iz Srbije. To je najbolji nezavisni kratki film iz regiona. Postcard to Godzilla, Louisa Frieda iz Nemačke je najbolji strani nezavisni kratki film. U trećoj kategoriji, Beyond fragments, nagrađeno je ostvarenje: Very Long Play Vinyl, Vladimira Morozova iz Rusije. To je najbolji angažovani film.Posebne pohvale (Special Mentions): dobili su: Neznanje, Jovana Dimoskog iz Srbije, La Condena (Damnation), Marca Nadala iz Španije, Passing by the Thorns or M.A., Aleksa Maksimova iz Belorusije, Behold, Marka Sargenta iz Grčke, Grown Ups, Javiera Marcoa iz Španije i Shoe Knows?, Lea Vitasovića, slovenačko – francuska – hrvatski proizvod. ♦