Председник Скупштине посетио ОШ „Љуба Ненадовић“ на Чукарици

Председник Скупштине посетио ОШ „Љуба Ненадовић“ на Чукарици

25/01/2024 Off By BERB

Фото: Скупштина Србије

Председник Народне скупштине Републике Србије др Владимир Орлић посетио је данас Основну школу „Љуба Ненадовић“ на Чукарици, којој је овом приликом, у име Народне скупштине, уручио рачунаре.

Директор школе Ђуро Косић и наставници поручили су, у разговору са др Орлићем, да ће ова донација бити од посебног значаја за додатно унапређење наставе. Председника Скупштине упознали су са историјатом школе, организацијом рада, као и са бројним успесима њених ученика на такмичењима. Искористили су прилику да захвале на подршци државе и нагласили да је данашњи гест још једна потврда бриге коју она показује према младима и њиховом квалитетном образовању.

Председник Орлић је захвалио запосленима и руководству школе што се са пажњом старају о својим ученицима, наглашавајући да ће се подршка Србије младима и њиховој још бољој будућности наставити и убудуће.

ОШ „Љуба Ненадовић“ основана је 1840. године, што је чини једном од најстаријих школа на територији града Београда. Данас је похађа око 1.200 ђака, а захваљујући значајним улагањима претходних година, прилагођена је савременим потребама ученика и наставника.