Uhapšena dva razbojnika

Uhapšena dva razbojnika

22/09/2015 Off By

U prvoj akciji uhapšen je M.F. (1997), koji je na Novom Beogradu, u ulici Jurija Gagarina, na autobuskom stajalištu u blizini OMV pumpe, uz upotrebu sile od jedne 58-godišnje osobe oduzeo veću količinu novca u različitim apoenima


 

razbojništvo

Info: Press Biro MUP – a

 

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu su juče, u dve odvojene akcije, uhapsili dve osobe nakon što su izvršile krivično delo razbojništvo.
U prvoj akciji uhapšen je M.F. (1997), koji je na Novom Beogradu, u ulici Jurija Gagarina, na autobuskom stajalištu u blizini OMV pumpe, uz upotrebu sile od jedne 58-godišnje osobe oduzeo veću količinu novca u različitim apoenima.

Protiv M. F. je podneta krivična prijava u redovnom postupku zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo razbojništvo.
Zbog istog krivičnog dela, u drugoj akciji uhapšen je M.F. (1994), za koga se sumnja da je u Ulici novi obrenovački drum, u blizini auto salona „Porše Ada“, uz pretnju silom od jedne osobe oduzeo izvesnu količinu novca. Potom je fizički napao 20-godišnju devojku tako što je udario u predelu glave i od nje oduzeo mobilni telefon.
Osumnjičenom M.F. je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će biti priveden nadležnom tužilaštvu.<