ТOС и Air Serbia организовали долазак организатора путовања из Холандије

ТOС и Air Serbia организовали долазак организатора путовања из Холандије

30/05/2023 Off By BERB

Након Кине, Грчке, Турске, Велике Британије, земаља бивше Југославије у Србију стигли и организатори путовања из Холандије.

Туристичка организација Србије и национални авио превозник Air Serbia, у периоду од 29.05. до 01.06. организују долазак у Србијупредставника пет организатора путовања из Холандије.

Радујемо се што смо у прилици да угостимо наше партнере из Холандије, јер је Србија као туристичка дестинација све интересантнија њиховим туристима и последњих година имамо значајан раст ( више од 100%) броја гостију и броја остварених ноћења холандских туриста.

Заједно са њима обићићемо Београд, његове културно-историјске споменике, музеје, Београд на води, Храм Светог Саве, Калемегдан, Земун и Аду Циганлију. Посетићемо Нови Сад и уживати у природним лепотама Фрушке Горе, како би сагледали развој наших дестинација у претходном периоду и креирали ажуран план пута у складу са новим трендовима туриста.

Њихов боравак у Србији биће и прилика да разменимо искуства, представимо планове и усагласимо кораке даље сарадње како бисмо заједно бележили успехе и остваривали најбоље туристичке резултате у 2023. години.

Дивно пролеће у Београду, у Србији, испуњено гостима, плановима, разговорима, осмесима, доживљајима и најлепшим причама које о туристичкој понуди Србије путују у свет. Већ крајем недеље очекујемо и групу новинара из Немачке.