TOS i Air Srbija organizovali dolazak prve grupe predstavnika medija i influensera iz Kine

TOS i Air Srbija organizovali dolazak prve grupe predstavnika medija i influensera iz Kine

23/04/2023 Off By BERB

Foto: TOS

Turistička organizacija Srbije i nacionalni avio prevoznik Air Srbija u periodu od 22. do 27. aprila 2023. godine, organizovali su dolazak u Srbiju prve grupe predstavnika medijskih kuća i influensera iz Kine, nakon što se Kina otvorila za putovanja i Srbija se našla na listi destinacija gde su omogućena grupna putovanja.

 

Radujemo se što smo u prilici da ugostimo urednike medijskih kuća Beijing News (60 miliona korisnika aplikacije) i uticajnog website www.chinanews.com (400 miliona korisnika), direktora modnog časopisa i autora putopisnih reportaža (tiraž preko 100.000 primeraka), glavnog i odgovornog urednika nove i već jako popularne medijske grupe iz Tijendžina ( 20 miliona korisnika aplikacije), kao i direktora najuticajnijeg medija iz turističke privrede – China Travel Trade Media.

U želji da obezbedimo raznovrsne objave i da na najlepši način prenesemo doživljaje iz Srbije ugostili smo i dva uticajna influensera, g-din Zhen Liu koji ima skoro 6 miliona pratilaca na Weibo platformi, i g-đa Ping Guo, poznati fotograf i pisac sa 1.2 miliona pratilaca na Weibo mreži.

Grupa novinara i influensera dolazi u obilazak Srbije, nakon grupe uticajnih organizatora putovanja iz Kine koje smo ugostili početkom aprila, proćiće iste itinerere sa ciljem da kroz svoje objave i lična iskustva dodatno pojačaju promociju i plasman naših destinacija na turističkom tržištu Kine.

Sigurni smo da će uživati u prelepim pejzažima Tare, Zlatibora, Uvca, Golupca, Fruške Gore, u šarmu i energiji Beograda i Novog Sada, iskustvu vožnje Šarganskom osmicom, kao i u našoj autohtonoj i autentičnoj gastronomskoj ponudi.

Dobre priče i doživljaji iz Srbije ovog vikenda idu u svet.

Imamo sve razloge da verujemo da će u narednom periodu broj turista iz Kine biti u ozbiljnom porastu i da ćemo beležiti nove rekorde.