Филателистички производи ексклузивно доступни на новосадском Сајму књига

Филателистички производи ексклузивно доступни на новосадском Сајму књига

08/03/2023 Off By BERB

Фото: Пошта/Јасмина Пејић

Током одржавања Међународног сајма књига у Новом Саду, од 7. до 13. марта 2023. године, у аули Мастер центра Новосадског сајма Пошта Србије организовала је рад издвојеног шалтера поште 21112 Нови Сад, на коме је за све посетиоце отворена ексклузивна продаја пригодних и редовних поштанских марака и других филателистичких производа.

 

Радно време шалтера је од 10 до 20 часова у периоду 7–9. марта, и од 10 до 21 час од 10. до 12. марта. У понедељак 13. марта шалтер ће радити од 10 до 18 часова.

У част изузетне сајамске репутације, традиције и значаја за Нови Сад, Војводину и Србију, Новосадском сајму који читав век представља и промовише највећа достигнућа у агроиндустрији, ловству, енергетици, спорту, туризму, Пошта Србије посветила је издање пригодних поштанских марака „100 година од оснивања Новосадског сајма”, у уметничкој реализацији Мирослава Николића.

Мотив на пригодној поштанској марки је једно од
најпрепознатљивијих здања Новог Сада – зграда Новосадског сајма. Стручну сарадњу у реализацији филателистичког издања обезбедио је Новосадски сајам.