BEOGRAD: Otkriveni prozvođači i dileri droge

Policija u Beogradu, u dve odvojene akcije, uhapsila je P. J. (1991) i N. A. (1985) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

U prvoj akciji, pretresom stana u kom boravi P. J. policija je pronaša i zaplenila oko pola kilograma marihuane i oko 100 grama kokaina.
Takođe, policija je pretresom stana pronašla i dva revolvera, jedan pištolj i 30 komada municije, zbog čega se osumnjičenom P. J. stavlja na teret i da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.
U drugoj akciji, policija je pretresom kuće u kojoj neprijavljeno boravi N. A. pronašla i zaplenila oko kilogram marihuane.
Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.♦
Press i foto MUP

BERB

Next Post

REFLEKSIJA 2019: Konkurs za izlaganje u beogradskoj Art galeriji & caffeu “Beti Ford”

čet okt 10 , 2019
  Autorski projekat “Umetnikov otisak” Ane Marinović, diplomiranog grafičara raspisao je konkurs za učešće na trećem izdanju kolektivne izložbe na […]

DANAS