Berlin: Prestižna nagrada srpskom turizmu

Berlin: Prestižna nagrada srpskom turizmu

12/03/2018 Off By

 

Turistička organizacija Srbije, na Svetskom vodećem sajmu turizma ITB u Berlinu, osvojila je nagradu BEA (Best Exibitor Awards) u kategoriji „najbolji izlagač“.

 

Od 7. do 11. marta 2018. godine, studenti poslovne škole u ​​Kelnu (CBS) u saradnji sa konsultantskom firmom Kompas GMBH i poslovnim timom ITB Berlin koristilo je sofisticiran skup kriterijuma po kojima su se birali najbolji izlagači i to iz oblasti : dizajn, kreativnost, B2B u pogledu kadrova, informativne literature, aktivnosti / specijalne promocije, kao i ukupan utisak koji je izlagač postigao u jedanaest standardnih i dve posebne kategorije.
Atraktivnost štanda kao i prijatnost, kompetentnost i odgovarajuće osoblje u odnosu na veličinu štanda i jedinstveni izgled su takođe jedan od ključnih aspekata evaluacije.
Turistička organizacija Srbije dobila je nagradu za osmog najboljeg izlagača na sajmu ITB, Berlin.
Nagrade za najboljeg izlagača izdate su 17. put i postale su čvrsto uspostavljeni industrijski benchmark. Od svog osnivanja, BEA projekat je bio pod nadzorom Klausa Laepplea, dugogodišnjeg predsednika nemačke turističke federacije i počasnog predsednika nemačkog turističkog udruženja.
Za većinu dobitnika BEA nagrada za najboljeg izlagača označava uspeh u međunarodnom marketingu. Na najprometniji i vizuelno isplativ način, nagrada za najboljeg izlagača prikazuje brojne karakteristike i kulturnu raznolikost turizma, čime se poštuje faktor koji privlači posetioce sajma: moguće je postići najlepši i najoptimalniji dizajn štanda .(Press TOS)♦