Пронаћи решење за будући пословни модел „Ласте“

Пронаћи решење за будући пословни модел „Ласте“

10/11/2022 Off By BERB

Аутор фотографија: Ласта

 

Министар привреде Раде Баста данас је обишао Ластин Аутоцентар и имао радни састанак са руководством Саобраћајног предузећа Ласта у Београду.

 

Том прилоком разговарали су о досадашњем начину пословања СП Ласта, као и о налажењу заједничког решења за будући пословни модел, како би Ласта сачувала и унапредила своју превозничку услугу.
Баста је оценио да саобраћајно предузеће Ласта има велики потенцијал за будућег инвеститора и улагаче, додавши да је у питању предузеће са традицијом од 75 година и да је Ласта бренд која има добре кадрове. Министар је поручио да је важно да заједно нађемо пословни модел и сачувамо радна места.
Генерални директор СП Ласта Владан Секулић је у име предузећа изразио захвалност министру што је на почетку свог мандата, посетио баш ово предузеће.
Састанку су присуствовали председник Надзорног одбора СП Ласта Саша Милићевић, генерални директор и председник Извршног одбора директора СП Ласта Владан Секулић, затим чланови Извршног одбора директора – финансијски директор Ивана Павић, директор за правне послове Милош Селаковић, директор за техничке послове Раде Видосављевић, директор за саобраћај Младен Лазаревић, као и председници два репрезентативна синдиката Небојша Мировић из Самосталног синдиката и Дејан Спасојевић из Независног синдиката СП Ласта.