Povratak sajma nameštaja na velika vrata

Povratak sajma nameštaja na velika vrata

02/11/2022 Off By BERB

Foto: sajam.rs

 

Na Beogradskom sajmu već sledeće nedelje očekuje nas još jedan vanserijski događaj – posle dvogodišnje pauze pred nama su od 8. do 13. novembra 2022. godine – 58. Međunarodni sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije, i od 8. do 12. novembra – 58. Međunarodni sajam mašina i alata iz oblasti drvne industrije.

 

Ovaj reprezentativni događaj biće prilika da se na jednom mestu vide proizvodi visokog kvaliteta, domaće i inostrane proizvodnje, ali i dizajnirani komadi svetskog renomea, dostupni na našem tržištu. Izlagački program Sajma nameštaja objediniće sve segmente opremanja i uređenja enterijera, eksterijera, objekata različitih namena, prateći stilove i potrebe savremenog čoveka u životnom prostoru i radnom ambijentu.

Međunarodni sajam mašina i alata za drvnu industriju trajaće dan kraće od Sajma nameštaja, od 8. do 12.
novembra u hali 5 Beogradskog sajma, i u svom 58. izdanju ostaće jedinstveni orijentir i oslonac celokupne drvne i drvno-prerađivačke industrije Srbije. Najsavremenije mašine koje omogućavaju visoku preciznost primarne obrade drveta, izrade i završne obrade, kao i pilane, sušare i mehanički, električni i pneumatski alati prikazaće na sajmu kojom brzinom
se inoviraju i razvijaju perspektivne industrije – drvna i industrija nameštaja.

Za što efikasniju promociju kompanija i efektnije poslovne aranžmane tokom sajma, svim učesnicima dostupan je B2B poslovni portal namenjen registraciji i međusobnom umrežavanju kako izlagača, tako i poslovnih posetilaca, kupaca (buyera) Međunarodnog sajma nameštaja i Međunarodnog sajma mašina i alata iz oblasti drvne industrije 2022 http://bff.talkb2b.net/

Posebnu celinu tokom trajanja sajma činiće već poznata Izložba mladih dizajnera, na kojoj će posetioci imati priliku da pogledaju radove mladih i perspektivnih autora, fakulteta i škola, jer je cilj ove izložbe da svetlo baci na zvezde u usponu koje ćemo nastaviti da pratimo u narednim izdanjima sajma.

Vrhunac manifestacije ostaje nagrada Zlatni i Sajamski ključ, važna referenca za sve učesnike sajma, koju će
internacionalni žiri dodeliti najuspešnijim izlagačima za 2022. godinu.

Ovogodišnji Sajam nameštaja biće ponovo mesto susreta proizvođača nameštaja i distributera, dizajnera, inženjera, arhitekata i uvek zainteresovanih posetilaca, kupaca i šire javnosti.

Dobro došli na 58. Sajam nameštaja!

 

Radno vreme Sajma nameštaja:
UTO – SRE, 8 – 9. novembar: 10:00 – 19:00
ČET – NED, 10 – 13. novembar: 10:00 – 20:00
Radno vreme Sajma mašina:
UTO – SUB, 8- 12. novembar: 10:00 – 19:00, ulaz slobodan

Ulaznice za Sajam nameštaja: cena pojedinačne ulaznice je 400 dinara, a grupne ulaznice za đake i studente 200 dinara.

Poslovna propusnica: 2500 din.
Parking: 150 dinara po satu.