Hala Pinki danas otvara vrata koncertnoj publici

Hala Pinki danas otvara vrata koncertnoj publici

14/10/2022 Off By BERB

Legendarna Hala Pinki, nakon više decenija pauze, danas otvara vrata i koncertnoj publici nastupom benda Queen Real Tribute.

 

Nakon nekoliko stotina nastupa i uspešnih turneja širom sveta, naš Queen Real Tribute, jedan od najboljih svetskih Queen tribjut bendova, nastupiće večeras u Zemunu uz specijalne goste – neverovatni i ekstravagantni COSMIC (UK) i direktno iz Melburna The Elton Show – C. J. Marvin (AUS), za koga je i sam Elton John rekao: „Ti si najbolji JA koga sam ikada čuo“.

Ovaj planetarni rock spektakl svečano će posle mnogo godina koncertima ponovo otvoriti vrata čuvene Velike sale Hale Pinki u kojoj su kroz istoriju nastupala najveća muzička svetska imena:

„Jako nam je drago zbog toga i veoma smo uzbuđeni time da mi otvaramo novu eru koncerata. Ta hala je legendarna, za života smo čuli mnogo lepih i dirljivih priča sa koncerata koji su se tu održali. Od Rory Gallaghera, Status Quo, Pat Metheny, Uriah Heep do John McLoughlina i Return to Forever…“ kažu članovi benda i pozivaju vas na spektakularno druženje:
„Malo osamdesetih, malo Fredija, rok ekstravaganca i originalnost u kombinaciji sa odličnom publikom u legendarnom prostoru koji smo voleli i koji ćemo opet voleti, garantuju „kosmičko“ veče!“

Queen Real Tribute naglašavaju da će večeras sve početi na vreme. Ulaz u Halu Pinki počinje u 19h a program u 20h.

Ulaznice za koncert moći će da se kupe i na ulazu Hale Pinki po ceni od 2000 dinara.

Nakoh koncerta, najveći fanovi pozvani su na nastavak druženja u klubu Fest koji je i smešten u zgradi Hale Pinki.

Tamo vas posle 23h očekuje meet&greet sa bendom Queen Real Tribute kao i njihovim gostima! Muziku će puštati DJ Feddy Kan, a ulaz na „after“ je besplatan.

 

After fb event: https://www.facebook.com/events/2048738341981769
Facebook event: https://www.facebook.com/events/8682300495120716
QUEEN REAL TRIBUTE:
https://www.youtube.com/watch?v=WVW5cvVLjMw

https://www.youtube.com/c/QueenRealTributeBand
https://www.facebook.com/queenrealtribute
https://www.instagram.com/queenrealtributeofficial/
C.J. Marvin:
https://the-elton-show.com/