Turistički cvet 2022 – Najprestižnija nagrada u turizmu

Turistički cvet 2022 – Najprestižnija nagrada u turizmu

05/10/2022 Off By BERB

Turistička organizacija Srbije sa ponosom objavljuje da je otvoren ovogodišnji konkurs za nagradu „Turistički cvet 2022“.

 

Ove godine konkurs je proširen za još dve kategorije i najbolji će se takmičiti u ukupno 7 kategorija: 1. Turistička organizacija; 2. Turistička manifestacija; 3. Turistička agencija; 4. Ugostiteljski objekat za smeštaj: Hotel / Ostali ugostiteljski objekti za smeštaj; 5. Pravni subjekt za doprinos unapređivanja turističke ponude i promocije turizma; 6. Influenser / Bloger; 7. Elektronski ili štampani medij, za predstavljanje Srbije kao turističke destinacije.

Veliki trud koji se ulaže u turizam Srbije od strane svih zaposlenih u turističkoj privredi i prepoznavanje posvećenosti i predanosti u radu na inovacijama, lokalitetima, ugostiteljstvu zaslužuju da budu i nagrađeni. S toga, ovom prilikom, pozivamo sve da se prijave na konkurs za najprestižniju nagradu u oblasti turizma u Srbiji – „TURISTIČKI CVET 2022“.

Sve prijave se dostavljaju putem onlajn platforme www.turistickicvet.rs

Kandidati će moći da se prijave do 25. oktobra 2022. sve do ponoći, nakon čega će se pristupiti glasanju od strane publike, a zatim i stručnog žirija. Sredinom decembra na svečanoj ceremoniji proglasiće se pobednici i dodeliti nagrade.

Prošlogodišnji dobitnici:
1. Turistička organizacija Čačak
2. Roštiljijada, Leskovac
3. KonTiki Travel & Service
4. Kraljev čardak, Kopaonik
5. Etno selo Sunčana reka, Banja Koviljača
6. Gold Gondola, Zlatibor
7. Ranko Milanović, NP Tara