29. Beogradski dečiji sajam

29. Beogradski dečiji sajam

09/09/2022 Off By BERB

Omiljena manifestacija mališana, Dečiji sajam, ove godine će se održati tokom vikenda 10. i 11. septembra u Savskom parku u Beogradu na vodi. Vrata za mališane i njihove najdraže biće otvorena od 11 do 19 sati, a ulaz je, kao i uvek, besplatan. Sa početkom u 12 časova, manifestaciju će svečano otvoriti Vesna Vidović, zamenica gradonačelnika.

Igra, smeh, pesma i zabava „zaštitni su znak“ Dečijeg sajma, tako da posetioce i ove godine očekuje bogat program na bini i na sportskim terenima. Tokom dva dana vikenda posetioci će uživati u raznovrsnom programu na bini koji uključuje miks zabavnog i edukativnog sadržaja i koji se realizuje uz učešće glumaca, pevača, pozorišnih trupa, horova i dečijih ansambala, ali i predavača izrazličitih oblasti vezanih za rast i razvoj dece. Takođe, mališani će imati priliku da uživaju u druženju sa omiljenim likovima iz crtanih filmova, animatorima i klovnovima.

Istovremeno, dobar provod je zagarantovan i na sportskim terenima, gde će deca uživati u učenju različitih sportova i mnogobrojnim takmičenjima. Pored zabave za mališane, važan segment predstavlja i program stručnih predavanja, pre svega iz oblasti prava deteta, zdrave ishrane, kao i najnovijih saznanja iz pedijatrije. Uz to, zahvaljujući preko 70 izlagača, roditelji će imati priliku da na jednom mestu pronađu sve što im je potrebno za njihove najmleđe – od hrane, garderobe, zabave, do izlagača koji pružaju usluge koje se tiču edukacije najmlađih.

Dečiji sajam je manifestacija koja se tradicionalno održava od 2008. godine, na dva puta godišnje u svom prolećnom i jesenjem terminu. Najradosnija dečija manifestacija će se svojim bogatim sadržajem i ove godine potruditi da opravda ovaj epitet i poverenje najmlađih.