U Novom Bečeju slava za Ginisa – 150.000 gostiju na proslavi

U Novom Bečeju slava za Ginisa – 150.000 gostiju na proslavi

23/08/2022 Off By BERB

Stanovnici Novog Bečeja će po 28. put proslaviti gradsku slavu Veliku Gospojinu zajedno sa desetinama hiljada gostiju koji se sjate u ovu banatsku varoš. Tradicionalna manifestacija Velikogospojinski dani biće održana od 25. do 28. avgusta, a sve posetioce očekuje bogat dnevni i noćni program.

Manifestacija počinje u četvrtak 25. avgusta od 20h kada će biti otvorena Ulica zanatskog piva, gde će užitak u raznim ukusima napitka od ječmenog slada biti začinjen nastupima lokalnih rock bendova.
Od petka 26. do nedelje 28. avgusta na Tiskom keju i ulicama Novog Bečeja posetioce očekuju brojni zanimljivi sadržaji u okviru Poljofesta, Etno bazara, Dečje ulice, a biće održano i takmičenje u kuvanju riblje čorbe, Revija paradnih zaprega i tradicionalna Velikogospojinska litija.
Večernji sati su rezervisani za besplatne koncerte velikih muzičkih zvezda rock’n’roll i narodne muzike, a nastupiće:
26. avgusta – KAL i Đusi Kovač i prijatelji
27. avgusta – Orthodox Celts, dr Nele Karajlić i Partibrejkersi
28. avgusta – Aleksandra Prijović i Saša Matić.

Za žitelje Novog Sada, Bačkog Jarka, Temerina, Bačkog Gradišta i Bečeja autoprevoznik „Bečejprevoz“ će u subotu i nedelju organizovati vanredne polaske koji su usklađeni sa vremenom početka i završetka koncerata, a svi zainteresovani svoje mesto mogu rezervisati pozivom na broj 062/8016796.

Novobečejci su poznati kao odlični domaćini i zato dođite i provedite se!