LETO: KARAVAN „MOJA SRBIJA“ SUTRA U ČAČKU I KRALJEVU

LETO: KARAVAN „MOJA SRBIJA“ SUTRA U ČAČKU I KRALJEVU

02/07/2015 Off By

Karavanom „Moja Srbija“ koji putuje kroz Srbiju, Turistička organizacija Srbije poziva domaće goste da svoj letnji odmor ili njegov deo provedu na destinacijama širom Srbije


karavann
srbija tursSandra Vlatković

 

PROMOTIVNI karavan ,,Moja Srbija“, deo istoimene kampanje Turističke organizacije Srbije namenjen je domaćim gostima i predstavlja ponudu Srbije u letnjem periodu, ove nedelje nastavlja putovanje. Sledeća stanica karavana su Čačak i Kraljevo.
Nakon uspešnog predstavljanja u Užicu, Novom Pazaru, Nišu, Leskovcu, Subotici i Novom Sadu, sutra 3.jula, uz prisustvo potpredsednika Vlade i ministra trgovine, turizma i telekomunikacija Rasima Ljajića i direktorke Turističke organizacije Srbije Gordane Plamenac, karavan će biti u Čačku na glavnom gradskom trgu. Program će trajati od 12 – 20 časova. U subotu karavan se seli u Kraljevo, gde će od u istom vremenskom periodu biti održan program.
Karavanom „Moja Srbija“ koji putuje kroz Srbiju, Turistička organizacija Srbije poziva domaće goste da svoj letnji odmor ili njegov deo provedu na destinacijama širom Srbije.
Karavan će za mesec dana proputovati kroz 10 najvećih gradova u Srbiji: Beograd, Novi Sad, Niš, Kragujevac, Subotica, Kraljevo, Čačak, Užice, Leskovac, Novi Pazar.
U okviru karavana, a u saradnji sa lokalnim turističkim organizacijama gradova u kojima se organizuje sama promocija na centralnim trgovima, udruženjima ,, Srbija za mlade“, Udruženjem banja Srbije, JP Skijališta Srbije, Udruženjem hotelijera i restoratera Srbije HORES i YUTA-om, TOS promoviše turističku ponudu naše zemlje. Sa logotipom “Moja Srbija” brendirana su vozila, štandovi, dok uz ozvučenje i nastupe DJ-a, se dele turistički promotivni materijali TOS-a, suveniri, baloni, olovke i zastavice sa natpisom “Moja Srbija” prolaznicima uz animaciju.
Svaka lokalna turistička organizacija , kao jedan od najjačih turističkih aduta, predstavlja kroz degustaciju karakteristične lokalne specijalitete. U pomenutim gradovima, pored samih domaćina, predstavljaju se i destinacije koje gravitiraju ka tom gradu, kako bi zajednički predstavlili svoju regionalnu ponudu a sve u kontekstu grupisanja prema programu “52 vikenda u Srbiji”, jedne od publikacija Turističke organizacije Srbije. Deo karavana je i kviz znanja „Koliko poznaješ Srbiju“, koji najsrećnijim posetiocima obezbeđuje nezaboravan doživljaj leta 2015 u Srbiji. <


TURIZAM

rfetuslogoSRBIJA – DOMAĆIN 36. SVETSKOG SASTANKA MEĐUNARODNOG UDRUŽENJA FETUS KAO PACIJENT 2020

Kandidatura za ovaj prestižni događaj, koji okuplja više od 1.200 članova ove asocijacije iz celog sveta, podneta je od strane Srpskog udruženja za ultrazvuk u ginekologiji i akušerstvu, na inicijativu i uz zalaganje nacionalnog predstavnika Srbije u međunarodnom udruženju, Prof. dr Aleksandara Ljubica, Predsednika udruženja, uz saradnju sa tehničkim organizatorom – kongresnom agencijom ARIA doo i Kongresnim biroom Turističke Organizacije Srbije Sandra Vlatković NA ovogodišnjem kongresu Međunarodnog udruženja fetus kao pacijent ( The International Society of The Fetus as a

tunisKUDA NA ODMOR:BRITANSKA VLADA OBJAVILA KARTU RIZIČNIH PODRUČJA

Zemlje u kojima postoji najveća opasnost od napada na turiste su Španija, Francuska, Turska, Tunis i Egipat Agencije POSLEDNJI teroristički napadi koji su se dogodili u Francuskoj i Tunisu, kao i sve češće pretnje militanata o mogućim napadima, mnogi su već otkazali svoja putovanja u neke od zemalja u kojima su želeli provesti svoj godišnji odmor.