Пошта на Пољопривредном сајму у Новом Саду

Пошта на Пољопривредном сајму у Новом Саду

21/05/2022 Off By BERB

Фото: Пошта/Вук Бранковић

 

На отварању 89. Међународног пољопривредног сајма у Новом Саду, Пошта Србије представила je услуге које посебно погодују и намењене су бизнис корисницима, а поред стандардних поштанско-финансијских, промовисани су пакети услуга комплетне логистичке подршке и решења за организацију појединачних сегмената превоза и складиштења робе, који су привукли пажњу излагача и посетилаца.

На Поштином специјализованом штанду бројни посетиоци имали су прилику да добију информације о новој услузи пакетомати, а могли су и да испробају његово коришћење. Пакетомати су корисницима доступни на четири фреквентне и лако доступне
локације у Новом Саду, на Новосадском сајму, Железничкој станици, на главном улазу у СПЕНС, и код новосадске главне поште. Поред тренутно активних 20 пакетомата, у целој земљи ускоро ће бити доступно још 400 нових, при чему локације могу да предложе и корисници у анкети на сајту https://paketomat.posta.rs/ .

„Пошта Србије је данас овде да подржи реномирани новосадски Пољопривредни сајам са дугом традицијом и великим утицајем на привредна кретања у земљи, региону и шире. Пољопривреда је одувек имала национални и егзистенцијални значај, а додатно добија на важности у светлу актуелних дешавања, и треба заједнички да јој дамо ветар у леђа и искористимо огромне потенцијале. Важно је и да овде присутним великим компанијама
приближимо све погодности којe могу остварити пословном сарадњом са Поштом, које позивамо да се информишу и поред стандардних, да се определе и за пакете логистичке подршке у пословању, услуге подршке извозу, као и посебно креиране маркетиншке, поштанско-финансијске и информатичке услуге”, поручио је на Пољопривредном сајму у Новом Саду, Зоран Ђорђевић, в.д директора Поште Србије.

Овом приликом Ђорђевић је истакао да је у току финализиција договора са НАЛЕД-ом и Управом за аграрна плаћања (УАП) да се Пошта укључи и помогне у реализацији пројекта еАграр, као и дигитализацији њихових сервиса.

Очекивано је да ће од јула бити могућа и пријава и измене за сва пољопривредна газдинства у Поштама широм Србије.