Modna agencija Select obeležava 20 godina rada

Modna agencija Select obeležava 20 godina rada

06/05/2022 Off By BERB

Foto: Saša Džambić

 

Modna agencija Select je tokom 20 godina rada stekla renome jedne od najuspešnijih u Srbiji, a mnogi manekeni koji su napravili prve korake u Select-u nastavili su karijeru na svetskim modnim pistama.

 

Ovaj značajan jubilej će biti obeležen na predstojećem Zepter Fashion Selection-u velikom retrospektivnom revijom „Prvih 20“, na čelu sa osnivačem i direktorom Select-a Nebojšom Grnčarskim. Revija će biti emotivni podsetnik na velika manekenska imena, koja su prethodnih godina prošla kroz agenciju i dala veliki doprinos razvoju modelinga u Srbiji, kao i dizajnera i brendova koji kroz Fashion Selection već 20 godina postavljaju standarde na srpskoj modnoj sceni.

Select je jedina profesionalna modna agencija u zemlji koja, pored rada sa top modelima i novim licima, daje priliku deci i tinejdžerima, ali i modelima od 35 do 55 godina, da se pojave na modnim pistama. Tu priliku će imati i na ovogodišnjem Zepter Fashion Selection-u u okviru revija Kids&Teen Fashion Selectiona i Apsolutno fantastične.
Posle dve godine pauze, Zepter Fashion Selection će biti održan od 15. do 17. maja u prelepom ambijentu Kristalne dvorane hotela Hyatt Regency, a svoje nove kolekcije prikazaće najveća imena naše dizajnerske scene Suzana Perić, Zvonko Marković powered by Asus i Irena Grahovac. Tokom tri večeri svoje kreacije će predstaviti i drugi cenjeni kreatori dobro poznati publici: Nemanja Pantelić, Mirsada Bulić Čalaković, MB Contur, Danijela Božić, Dragana Gleđa, Dach Swim, Miss Hoodie i mnogi drugi.

Modna agencija Select će, kao i do sada, unapređivati razvoj modelinga u Srbiji, ali i pomerati granice srpske modne scene.