Stojaković: Kriju se u MZ, 10-15 osoba vredno radi na paralelnim spiskovima

Stojaković: Kriju se u MZ, 10-15 osoba vredno radi na paralelnim spiskovima

03/04/2022 Off By BERB

Izvor/Foto: N1 Beograd

 

Članica Pokreta slobodnih građana (PSG) Nina Stojaković opisala je za N1 incident koji se dogodio danas, u kome je napadnut lider tog pokreta Pavle Grbović. “Sve je počelo tako što smo uhvatili jednog dečka sa paralelnim spiskom kod biračkog mesta 67, koji je maloletan, što je i sam povrdio. Pozvali smo policiju”, priča Stojaković.

 

Ona kaže da se, dok su čekali policiju, u jednom momentu popela u stan da uzme deblju jaknu.

„Kada sam se vratila dole, pojavila se druga ekipa momaka, dosta starija i snažnija, sve sam snimala, kao što ste videli. Izborni je dan, želim da uhvatim sve te njihove mahinacije. Dečko nam je pretio, da se pomerimo od njihovog mesnog odbora. Oteo mi je telefon, zabio nokat u prst i napao je Pavla, oborio ga je na pod, oko i usna su mu rascepane“, kazala je Nina Stojaković.

Dodaje da je njih bio 5-6, a da je Grbović bio samo sa svojim ocem.

“U jednom trenutku ljudi su izašli iz mesnog odbora SNS i mesne zajednice, pošto se oni kriju u mesnoj zajednici. Nalaze se unutra, pokrili su prozore kartonima, ali ako podignete telefon iznad kartona videćete da unutra ima 10-15 osoba koji vredno rade na paralelnim biračkim spiskovima. Osobe koje su napale Pavla se nalaze unutra, policija je ispred i odbijaju da uđu, i makar ispitaju onoga ko je osumnjičen.

Ona je rekla da je po Grbović došla Hitna pomoć, ali da se oseća dobro, osim što ima povrede po licu i ušima.