ОТВОРЕН КОНКУРС ЗА „ТУРИСТИЧКУ НАГРАДУ МАРКО ПОЛО 2022.“

ОТВОРЕН КОНКУРС ЗА „ТУРИСТИЧКУ НАГРАДУ МАРКО ПОЛО 2022.“

31/03/2022 Off By BERB

Туристичка организације Србије објављује да је и ове године Центар за координацију туризма Кине и земаља централне и источне Европе (China-CEEC's Tourism Coordination Centre), отворио конкурс за Туристичку награду Марко Поло.

 

На конкурс могу аплицирати све туристичке агенције, туроператери, хотели, регионалне и националне туристичке агенције из 16 земаља међу којима је и Србија. Ове године препозиције су промењене тако да је акценат на иновативностима започетим током пандемије и припреме за повратак кинеских путника на ова тржишта.

Туристичке агенције могу представити своје онлине активности и друге начине промоције које су спроводили током две године трајања пандемије, док ће све иновативне идеје и примене нових трендова које ће допринети дужем боравку кинеских туриста бити нарочито цењене. Хотели који се придржавају високих здравствених и сигурносних прописа који су у складу са високим критеријумима кинеских туриста добродошли су да аплицирају за награду. Ове године новитет је да и туристичке организације земаља и регија могу пријавити своју стратегију промоције специјално осмишљену за тржиште Кине.

Рок за пријаву је 30. јун 2022., а добитници награда добијају посебну препоруку и биће промовисани на платформама свих 16 земаља централне и источне Европе као и на сајту Центра за координацију туризма www.ceenter-china.com

Обрасци за пријаву и додатне информације се налазе у документима на линку:

https://drive.google.com/drive/folders/15eATKILK9r2S-V-rXuN9tebThwqt9Ybt?usp=sharing