СВЕЧАНО ОТВАРАЊЕ САЈМА ТУРИЗМА

СВЕЧАНО ОТВАРАЊЕ САЈМА ТУРИЗМА

24/03/2022 Off By BERB

Foto: TOS

 

Туристичка организација Србије се на овогодишњем Међународном сајму туризма у Београду представља у хали 4 београдског сајма под слоганом „СРБИЈА. Доживи!“ (eng. „Experience! SERBIA“).

 

Почео је 43. Међународни сајам туризма. Најпре свечаним отварањем у Хали 5 Београдског сајма, а потом и уласком првих гостију под куполе сајма на штандове туристичких организација, агенција, хотела и осталих привредних субјеката.
Свечано, како и доликује међународној манифестацији са вишедеценијским стажом, у присуству министарке трговине, туризма и телекомуникација Татјане Матић, директорке ТОС-а мр Марије Лабовић и градоначелника Београда др Зорана Радојичића, започело је четвородневно дружење заполених у туризму и посетилаца.
Министарка Матић подсетила је на тешке дане кроз које је туризма током пандемије прошао, али и на мере и подстицаје које је држава определила најугроженијима како би ту кризу што безболније превазишли.
Директорка Туристичке организације Србије мр Марија Лабовић указала је на значај ове манифестације која по традицији приказује новине у понуди дестинација, ствара прилику за нову сарадњу и отвара врата новим посетиоцима.
Свечано отварање протекло је у знаку новог бренда Туристичке организације Србије којим се посетиоци позивају да направе корак више у односу на досадашњи концепт одмора и да доживе сваку дестинацију, то јест да доживе Србију.
„Србија. Доживи“ лого је којим Туристичка организација Србије позива посетиоце на Сајам туризма 24-27. марта, али и да за одмор у целини, или један његов део, изаберу Србију.