SEDNICA VLADE:KO IMA PRAVO NA VAUČER ZA LETOVANJE?

SEDNICA VLADE:KO IMA PRAVO NA VAUČER ZA LETOVANJE?

18/06/2015 Off By

Vaučer se može koristiti na teritoriji Srbije, izuzimajući teritoriju grada Beograda, Novog Sada, Niša i Kragujevca


 

vlada

 

Press služba Vlade

VLADA Srbije usvojila je na današnjoj sednici Uredbu o uslovima i načinu dodele sredstava za podsticanje razvoja domaćeg turizma intenziviranjem turističke ponude u Srbiji. Podsticanje razvoja domaćeg turizma će se sprovoditi kroz dodelu vaučera za subvencionisano korišćenje smeštaja u ugostiteljskim objektima, u trajanju od najmanje pet noćenja.
Vaučer se može koristiti na teritoriji Srbije, izuzimajući teritoriju grada Beograda, Novog Sada, Niša i Kragujevca. Vaučere mogu koristiti penzioneri, nezaposlena lica, korisnici prava na dodatak za pomoć i negu drugog lica, zaposleni čija mesečna primanja ne prelaze 60.000 dinara i ratni vojni invalidi sa mesečnim primanjima nižim od 60 hiljada dinara.
Vlada Srbije je formirala radnu grupu za rešavanje mešovitih migracionih tokova. Za predsednika ove redne grupe imenovan je ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanje Aleksandar Vulin.


SRBIJA

 

396751_sednica-pravosudje2-olgica-batic-beta_fSKUPŠTINA SRBIJE: ŠTA RADI SRPSKA DIPLOMATIJA ?

Na početku sednice Republičkog parlamenta, koju poslanici svakog četvrtka koriste da od predstavnika vlasti zatraže određene informacije, demokate

 

d0ae7aJAVNO SLUŠANJE U SKUPŠTINI: PREDLOZI ZA PROMENU POLITIČKOG SISTEMA

Novi krug slušanja biće održan u ponedeljak, 22. juna, kada će svoje predloge za promenu poltičkog sistema izneti

 

 

skupstina176SKUPŠTINA SRBIJE: ZAVRŠENO RAZMATRANJE VOJNIH SPORAZUMA

Ministar odbrane Bratislav Gašić rekao je tokom rasprave da se učešće u multinacionalnim operacijama pokazuje da je Srbija

 

 

vlada29VLADA ODLUČILA: PRIVATIZACIJA PRESKAČE 17 PREDUZEĆA

Press služba Vlade VLADA Srbije donela je na današnjoj sednici Odluku o određivanju subjekata privatizacije od strateškog značaja.