Вулин присуствовао обележавању Дана општине Сребреница

Вулин присуствовао обележавању Дана општине Сребреница

11/03/2022 Off By BERB

Фото: mup.gov.rs

 

Министар унутрашњих послова Александар Вулин поручио је данас на свечаном обележавању Дана општине Сребрeница да ће за Републику Србију, док је води председник Александар Вучић, Република Српска бити приоритет и да ће сви Срби где год да живе бити чувани и помагани.

 

„На сваки начин чинимо све што можемо да тамо где год Срби живе буде развоја, мира и прогреса. Радујем се што могу да сведочим како се Сребреница развија и како напредује. Поносан сам што Република Србија коју води председник Александар Вучић бар неким малим делом учествује у развоју вашег града“, рекао је министар полиције Александар Вулин на свечаној седници Скупштине општине Сребреница.

„Док Александар Вучић води Србију, Република Српска ће бити наш приоритет, а сви Срби где год да живе чувани, помагани, брањени. Сви који живе са Србима могу да рачунају на захвалност Републике Србије на подршку и на помоћ. Не може једном народу бити добро, ако другом народу није подједнако добро. На нама је да овој прелепој деци обезбедимо мирну и сигурну будућност и на нама је да будемо достојни наде коју наша деца представљају“, истакао је министар полиције Србије.

Министар унутрашњих послова је честитао свим грађанима Сребренице њихов празник, пожелевши им даљи напредак и развој.

„Срећан сам и радостан што овај свечани дан прослављамо једни са другимa и једни уз друге”, поручио је министар унутрашњих послова Александар Вулин.