Значајни резултати полиције у Новом Пазару у борби против дроге

Значајни резултати полиције у Новом Пазару у борби против дроге

08/03/2022 Off By BERB

Фото: mup.gov.rs

 

Министар унутрашњих послова Александар Вулин одржао је састанак са начелником Полицијске управе у Новом Пазару Нермином Љајићем и замеником начелника Миленком Мунижабом, који су министру полиције реферисали о постигнутим резултатима ове полицијске управе и будућим плановима и активностима.

 

Министар полиције Александар Вулин истакао је да је задовољан због тога што су од почетка године најзначајнији резултати Полицијске управе у Новом Пазару постигнути у области борбе против дрога.

„Новопазарска полиција је својим радом и оперативним сазнањима од почетка године  пресекла више ланаца трговине наркотицима и запленила око 130 килограма различите дроге, што је резултат вредан сваке похвале. Од јануара месеца Полицијска управа у Новом Пазару имала је више од 70 заплена дроге, што показује да се борба полиције против дилера води непрестано, сваког дана. Нови Пазар, баш као ни један град у Србији неће бити погодно тло за транспорт и трговину дрогом. Дилери дроге и тровачи наше деце немају ни веру ни нацију, њихов једини циљ је да продајом тог ђубрета и тровањем наше деце зараде огромне количине новца. Kао што видите, у Србији, у Пазару, Сјеници, Тутину и осталим градовима нећете моћи да дилујете и кријумчарите дрогу”, истакао је министар унутрашњих послова Александар Вулин.

На састанку је истакнуто да је за разлику од претходног периода, Нови Пазар знатно безбеднији и сигурнији, те да ће приоритет рада Полицијске управе у Новом Пазару и даље бити очување стабилног јавног реда и мира, борба против трговине наркотицима, одузимање оружја у нелегалном поседу, спречавање нелегалне трговине акцизном робом.

Министар полиције Александар Вулин поручио је да је Србија коју води председник Александар Вучић држава мира, стабилности и просперитета, држава свих својих грађана, увек спремна да стане у одбрану и заштиту права сваког грађанина.