Михајловићева: СРС и Шешељ више неће одлучивати ни о кандидатима за МЗ

Михајловићева: СРС и Шешељ више неће одлучивати ни о кандидатима за МЗ

28/02/2022 Off By BERB

Фото: Влада Србије

 

Потпредседница Владе Србије и чланица Председништва СНС-а, проф. др Зорана Михајловић, рекла је, одговарајући на питања новинара у Новом Пазару, где је присуствовала почетку изградње нове топлане на биомасу у овом граду, да Војислав Шешељ и СРС годинама нису у парламенту, јер грађани не желе да их представљају људи познати по призивању и вођењу ратова преко туђих леђа.

 

Она је на питање да коментарише изјаву Војислава Шешеља да за њу неће бити места у наредној влади рекла да ни Шешељ ни радикали неће одлучивати о томе.

„СРС и Шешељ неће имати прилику не да се питају о томе ко ће бити у Влади, него се неће питати ни за кандидате за месне заједнице. Шешељу су остали једино Вјерица Радета и џип од 150.000 евра који је купио за готовину“, рекла је она.

Михајловићева је поручила да је политика Српске напредне странке очување мира и сигурности у Србији и региону.

„Да се боримо да нам народ више никад не страда, јер смо довољно страдали у претходним деценијама у којима се Шешељ и те како питао, него да се у миру развијамо. Добро је да Шешељ и људи као што је он неће утицати на то ко ће седети у наредној влади, већ ће то радити они који добију мандат од грађана“, закључила је Михајловићева.