NOVI SAD BIO NAJBEZBEDNIJI DOK JE POSTOJALA VOJVOĐANSKA POLICIJA

NOVI SAD BIO NAJBEZBEDNIJI DOK JE POSTOJALA VOJVOĐANSKA POLICIJA

15/06/2015 Off By

Novi Sad, 23. juna 2013 - Pripadnici policije tokom defilea povodom Dana Ministarstva unutrašnjih poslova i Dana policije u Novom Sadu. Centralnoj svecanosti na stadionu "Karadorde" u Novom Sadu, koju ce otvoriti premijer i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dacic, prisustvovace i predsednik Srbije Tomislav Nikolic kome ce biti urucena plaketa "Jakov Nenadovic".  FOTO TANJUG / JAROSLAV PAP / dmm


Gradski odbor LSV Novi Sad

LIGA socijaldemokrata Vojvodine najoštrije osuđuje ugrožavanje bezbednosti na novosadskim ulicama usled najnovijeg obračuna i pucnjave takozvanih „navijača“.
Ovo je još jedan dokaz da je povećanje broja pripadnika policije bilo jedna od mera, ali ne i jedina mera koju je trebalo preduzeti u Novom Sadu.
Za bezbednost kakvu građanke i građani Novog Sada zaslužuju i za efikasniji rad policije potrebna je bolja organizacija.
Formiranje Policijske uprave za Vojvodinu bi upravo to omogućilo.
Dokaz tome je i činjenica da je u vreme dok je postojala vojvođanska policija, Novi Sad bio jedan od najbezbednijih gradova u bivšoj Jugoslaviji.
Ako ne znaju kako se to radi neka to jasno kažu, još ima ljudi iz nekadašnjeg Pokrajinskog SUP-a koji bi mogli da ih nauče.
U međuvremenu, zahtevamo da nas više ne lažu o nekakvom smanjenju stope kriminala koje dokazuju nekakvi procenti ili promili u nekakvim anketama. Neka to probaju danas da kažu roditeljima u Ulici Sonje Marinković.<


DOGAĐAJI