Balet džez Montreal u Novom Sadu – zamena ulaznica

Balet džez Montreal u Novom Sadu – zamena ulaznica

31/01/2022 Off By BERB

Foto: Ballet Jazz Montreal, Thierry du Bois / Izvor: Beogradski festival igre

 

Gostovanje trupe Ballet Jazz Montreal koje publika Beogradskog festivala igre očekuje od aprila 2020. godine, odloženo je usled prvog udara pandemije. Narednih nekoliko pokušaja da se pomeri datum izvođenja, nisu realizovani jer je kanadskim umetnicima bilo sugerisano da ne nastupaju van svoje zemlje, te da je evropska turneja rizik za igrače. U međuvremenu je nestala i scena na kojoj je nastup bio najavljen, pa je komad „Dance Me“ na muziku Leonarda Koena, iz Beograda premešten u Novi Sad. Gostovanje se realizuje iz šestog pokušaja!  

 

Utvrđeni termini, na velikoj sceni Srpskog narodnog pozorišta, su 11. i 12. april, 2022. godine, sa početkom u 20h. Zamena ulaznica iz Sava Centra je obavezna i vršiće se od 10. februara do 1. marta. Publika koja ima stare karte, treba da pošalje e-mail na adrese: [email protected] i [email protected]. U e-mailu je obavezno izabrati željeni datum (11. ili 12.04.2022.), i poslati stare ulaznice (u prilogu). Nove ulaznice će biti prosleđene e-mailom. Pratiće se cenovna kategorija, tako da će mesta u sali Srpskog narodnog pozorišta približno odgovarati prethodnim mestima u sali Centra Sava.

Ovim putem, zahvaljujemo se našoj publici, koja duže od dve godine čuva karte za nastup čuvenog montrealskog Baleta. Očekujemo vas u Novom Sadu!

Za Beogradski festival igre,
Aja Jung