STEFANOVIĆ I VELJOVIĆ POLOŽILI VENCE POVODOM DANA POLICIJE

STEFANOVIĆ I VELJOVIĆ POLOŽILI VENCE POVODOM DANA POLICIJE

31/05/2015 Off By

mail.google.com

Biro za saradnju s medijima MUP- a

MINISTAR unutrašnjih poslova Srbije dr Nebojša Stefanović i direktor policije Milorad Veljović položili su vence na spomen obeležja u Beogradu povodom obeležavanja Dana Ministarstva, slave i Dana policije.

Ministar Stefanović položio je venac na spomen – ploču prvom ministru policije vojvodi Jakovu Nenadoviću, a direktor Veljović venac je položio kod beogradske Čukur česme, u znak sećanja na 1862. godinu, kada je srpska Žandarmerija, odigrala presudnu ulogu u sukobima na tom mestu.
Prethodno, Slava Ministarstva – Trojice obeležena je svečanim sečenjem kolača u kabinetu ministra unutrašnjih poslova.
Za ostvarene rezultate u 2014. godini, ministar Stefanović nagradio je 15 pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova pištoljima.
Istakavši da je Ministarstvo od prošlogodišnjeg obeležavanja Dana policije kompaktnije i složnije, ministar Stefanović izrazio je uverenje da će to biti tendencija i u narednom periodu i da će Ministarstvo unutrašnjih poslova biti poznato po efikasnosti i dobrim ljudima koji u njemu rade.
„Ljudi koji su danas primili priznanja dobili su ih za ozbiljna zalaganja u prethodnom periodu. U skladu sa reformama koje sprovodimo, trudićemo se da istaknemo najbolje, a time i damo podstrek drugima da ovakvu vrstu priznanja zasluže“, naglasio je ministar policije.
Stefanović je zahavalio direktoru policije Veljoviću i svim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova na posvećenosti i uloženim naporima u radu.
U ime nagrađenih, načelnik Uprave za obezbeđenje određenih ličnosti i objekata Milan Glišović zahvalio je na priznanjima, istakavši da su ona plod zajedničkog truda svih pripadnika Ministarstva.
„Nagrade pripadaju svim zaposlenim u Ministarstvu unutrašnjih poslova, koji su zajedno sa nama uspešno izvršavali postavljene zadatke . U narednom periodu radićemo kvalitetetnije“, rekao je Glišović ukazavši da je policija odlučna da se beskompromisno bori protiv terorizma, organizovanog i svih drugih vidova kriminala.
Posthumno, ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović dodelio je plakete porodicama nastradalih pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova – Stevana Sinđelića i Damira Grubača.<


DANAS

srskongres2-srsVOJISLAV ŠEŠELJ: OSLOBODIĆEMO SRBIJU

  Redakcija OČEKIVALI su da ću brzo umreti, ali ne umire mi se dok ne oslobodim Srbiju, poručio

 

 

 

nebojša29SOCIJALNO EKONOMSKI SAVET SRBIJE: LOKALNE SAMOUPRAVE KAO ŠEICI

  Ranka Čičak U NASTAVKU 57 redovne sednice danas je Socijalno ekonomski savet Srbije trebalo da raspravlja o

vucic29ALEKSANDAR VUČIĆ: HOĆEMO MIR I STABILNOST

Ranka Čičak KANCELARIJA za Kosovo i Metohiju, Ministarstvo privrede i Privredna komora Srbije okupili su u petak najveće

 

 

22980_vuco_fVUČIĆ: SADA IMAMO NOVACA I KREDITI NAM VIŠE NISU NEOPHODNI

Ranka Čičak SAVEZNI ministar za razvoj Republike Nemačke dr Gert Miler posetio je danas Beograd povodom 15 godina