Expo-zim od 25. do 28. novembra u hali 5 Beogradskog sajma

Expo-zim od 25. do 28. novembra u hali 5 Beogradskog sajma

22/11/2021 Off By BERB

Međunarodni sajam zimske sportske opreme, turizma i rekreacije Expo-zim biće održan od 25. do 28. novembra 2021. godine u hali 5 Beogradskog sajma.

 

Uz pomoć suorganizatora, Asocijacije “Sport za sve”, 35. Expo-zim ćer se potruditi da uvoznici, proizvođači, distributeri i serviseri zimske sportske i rekreativne opreme i turistički poslenici obraduju sve one koji vole zimu.

 

Expo-zim predstavlja pravi praznik za ljubitelje zimskog turizma, sporta i rekreacije. Svečarski duh, praznična atmosfera, radost aktivnog življenja i još aktivnijeg odmora, izazovi ludog provoda ali i ozbiljnih sportskih iskušenja samo su deo oreola koji upravo Expo-zim čine nekavom granicom između svakodnevnog i svečanog, stvarnog i željenog.

 

Da bi takav cilj bio ostvaren, izlagači najavljuju i tradicionalne sajamske popuste i do 50 odsto.

 

Intersport S trgovina, Markoni sport, ASW sport plus, Salto M, Ski bus, Kerefeke, Avantura park, White window, Galens invest, Triatlon klub Zaječar, Ski Bus, udruženje ljubitelja skijanja – neki su od brendova koji će se na Expozimu okupiti da predstojeću zimu posetiocima najave na najlepši mogući način.