Promocija albuma „Mala prodavnica delikatesa“ grupe OPS

Promocija albuma „Mala prodavnica delikatesa“ grupe OPS

22/11/2021 Off By BERB

Foto: multimedia-music.com

 

Posle četrdeset četiri godine, Samostalna zanatska muzičko-delikatesna radionica i „najbolji ex-Yu rok bend za koji niko nije čuo”, OPS , objavljuje je svoj prvi studijski album pod nazivom „Mala prodavnica delikatesa“ (Multimedia Music, 2021).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

„Mala prodavnica delikatesa“ album je sa sa deset delikatesnih ljubavnih pesama zaustavljenih u razvoju, nadograđenih iskustvom, i životnim i muzičkim, sa potpuno novim aranžmanima, ali neodvojivih od dobrog rokenrola.

„Za vino se kaže da je što starije – to bolje! Takva je i rakija kad dobro odstoji. Posle skoro pola veka, ovaj album je baš kao rakija: ljut taman koliko treba, pomalo i gorakne, kroz grlo klizi, skoro da se ne oseća, ali se u grudima širi kao prijatna toplota. Zato se u umerenoj količini preporučuje kao eliksir, ali ako se pretera može lako da uhvati. Samo što ujutro glava ne boli. Jer je sve potpuno prirodno!“ kaže bend.

Garantuju i potpisuju: Slobodan Ninković – BODA, osnivač benda, autor muzike, koautor ponekog teksta i glavni vokal; Jovica Tišma – JOCKO, suosnivač benda, autor tekstova, kreator scenskog nastupa i falš vokal (recidiv iz vremena kada je OPS bio oktet); Dragoljub Martić – BRACA, gitarista i aranžer; Miodrag Nadaškić – NALE, klavijaturista i aranžer; Zoran Lazarević – ZOĆA, basista i aranžer i Lazar Pantić – LAZA-DETE, bubnjar i aranžer.

Šta sve donosi ovo spektakularno izdanje saznaćete od članova benda 29.novembra tačno u podne u Jazz Kantini Lisabon Kombank Dvorane.