Jednim klikom glasajte za danas.rs u trci za najbolji regionalni sajt

Jednim klikom glasajte za danas.rs u trci za najbolji regionalni sajt

02/11/2021 Off By BERB
Dragi naši,
Nadamo se da ste dobro i zdravo, da novembar je lepo počeo.
Delimo sa vama dobre vesti:
Portal Danasa našao se na listi 30 nominovanih za najbolji informativni portal u regionu u 2020. godini. Glasanje publike je počelo i traje do kraja novembra. Nadamo se da ćete glasati za nas i podržati nas.
Hvala vam na izdvojenom vremenu i podšci.
Izbor najboljeg informativnog portala u regionu po treći put organizuje Media daily, jedini specijalizovani regionalni portal za medije i telekom industriju. Prošle godine Danas je zauzeo 4. mesto i ponosni smo na taj rezultat. Online izdanje Danasa beleži konstantan rast broja poseta i posetilaca, što ga je ove godine svrstalo u top 15 najčitanijih portala u Srbiji.
Podržite Danas svojim glasom i podeli vest o glasanju sa prijateljima:
Facebook post
Instagram post
Twitter post
LinkedIn post
Vest na sajtu
Kao i prošle godine svaka država ima broj predstavnika u odnosu na veličinu pri čemu je približno 600.000 stanovnika potrebno za svaki portal. U ovogodišnjem sastavu žirija su dva nova člana, Olivera Sašek Radulović iz Niša i Saša Paparella iz Zagreba. Preostali članovi su Marijan Jurenec iz Ljubljane, Damir Miljević iz Banja Luke, Orce Kostov iz Velesa, Milica Slijepčević iz Beograda i glavni urednik Media daily Neven Šantić iz Rijeke, koji je i predsednik žirija. Prethodne dve godine dobitinik ovog priznanja bio je portal iz Slovenije 24ur.com.
Još jednom hvala vam na podršci.
Želimo vam prijatan dan,
Vaš Danas