Poziv privrednicima za 4. tematsku nedelju “Ekspo 2020 Dubai” – „Znanje i učenje“

Poziv privrednicima za 4. tematsku nedelju “Ekspo 2020 Dubai” – „Znanje i učenje“

30/10/2021 Off By BERB

Foto: PKS

 

Privredna komora Srbije (PKS) pozvala je privrednike da se prijave za učešće na 4. tematskoj nedelji Svetske izložbe „Ekspo 2020 Dubai“ posvećenoj obrazovanju (Knowledge and learning Week)  koja će se održati od 10. do 18. decembra. Prijavljivanje je do 12. novembra, a zainteresovane kompanije treba da popune upitnike na engleskom jeziku i pošalju ih PKS na mejl [email protected].

Upitnici i ostale neophodne informacije dostupni su na linku https://pks.rs/dubai-expo-2020 .

 

Cilj je da privredna delegacije Srbije na ovoj tematskoj nedelji predstavi svoje znanje, dostignuća i ideje u sektoru edukacije i ostvari kontakte sa potencijalnim partnerima iz Ujedinjenih Arapskih Emirata i sa predstavnicima ostalih zemalja učesnica ove Svetske izložbe.

Poziv je namenjen privrednim subjektima koji ulažu značajne resurse u inovacije, razvoj i edukaciju, ali i onima koji to planiraju, subjektima koji imaju blisku saradnju sa obrazovnim ustanovama i organizacijama,  kao i onim subjektima koji se bave obrazovanjem i poslovnom edukacijom. Posebna tema u ovoj nedelji biće inovacije, veštačka inteligencija, digitalizacija u obrazovanju, dualni model stručnog obrazovanja i druge teme koje su u funkciji učenja za budućnost.

 

Učešće na Svetskoj izložbi privrednicima iz Srbije  omogućeno je uz povlašćene uslove koji obuhvataju besplatnu avio kartu (čarter let Beograd-Dubai-Beograd), besplatne lokalne transfere, smeštaj po povlašćenim cenama u odabranim hotelima, kao i besplatno korišćenje Haba Srbije u slobodnoj zoni Dubai South

Pod sloganom ”Povezivanje umova, stvaranje budućnosti” (Connecting minds, creating the future) Svetska izložba “Ekspo 2020 Dubai” počela je 1. oktobra 2021. i trajaće do 31. marta 2022. godine

Više informacija o izložbi na https://www.expo2020dubai.com/

Za sve dodatne informacije o 4. tematskoj nedelji pisati na mejl [email protected] ili pozvati telefone 0113304554 i 0616183815.