Srbija, turistički doživljaj koji Rusi pamte

Srbija, turistički doživljaj koji Rusi pamte

29/10/2021 Off By BERB

Foto: TOS

 

Nisu zaboravili Srbiju i jedva čekaju da se na naše destinacije vrate. Tako na predstavljanje turističke ponude Srbije i Beograda u Moskvi i Sankt Peterburgu reaguju ruski turisti, organizatori putovanja i predstavnici turističke privrede.

 

Direktorka Turističke organizacije Srbije Marija Labović sastala se u Moskvi sa Ekaterinom Elshinom iz Departmana za spoljne, ekonomske i međunarodne odnose Grada Moskve. Tom prilikom direktorka Labović  je podsetila na dosadašnju dobru saradnju institucija kao i izuzetne rezultate koji su iz toga proistekli. Naime, ruski turisti su već dugo među najbrojnijim stranim gostima u našoj zemlji.

 

 

I turisti iz Sankt Peterburga rado posećuju Srbiju. O unapređenju saradnje, novinama u turističkoj ponudi predstavnici TOS-a i TOB-a Marija Labović i Slobodan Unković razgovarali su sa zamenicom direktora  Turističke organizacije Sankt Peterburga Julijom Bondarevom.

 

 

Osim želje za upoznavanjem novih destinacija, traganjem za detaljima iz prošlosti koji ih povezuju, otkrivanjem tajni koje čuvaju ustanove kulture, zajedničko srpskim i ruskim turistima je i uživanje u dobrim ukusima. Zato je predstavljanje turističke ponude Srbije u Rusiji bila prilika da se budući gosti, ali i oni koji nam se redovno vraćaju,  podsete, i nauče mnogo toga novog o doživljaju koji ih u Srbiji očekuje.