21 skok u ljubav

21 skok u ljubav

09/10/2021 Off By BERB

Predstava 21 skok u ljubav priča je o introspekciji i ljubavi sastavljena od 51 pesme, napisane od strane 21. pesnika koji dolaze iz Turske, Albanije, Kosova, Severne Makedonije i Srbije. Ovaj mnogostruki skok završnica je projekta Poetry in motion, koji je podržan od strane Evropskog projekta READ.

 

 

Premijerna izvođenja predstave biće održana u nedelju 10. oktobra u 21h, zatim u ponedeljak 11. oktobra u 20h i u utorak 12. oktobra u 20h u Kulturnom centru Magacin, Kraljevića Marka 4.

Izvođenje koje će biti održano u nedelju je ujedno i događaj koji će zatvoriti 15. Beogradski festival poezije i knjige Trgni se! Poezija! koji će ove godine okupiti preko 40 domaćih i stranih autora, a koji organizuju Treći Trg i Srebrno drvo.

Zbog ogranićenog broja mesta, prijavljivanje preko mejl adrese [email protected] je obavezno.

 

21 skok u ljubav

Koncept, režija i dramaturgija: Dina Radoman
Kompozitorka: Aleksandra Đokić
Koreografkinja: Miona Petrović
Glas: Anja Kulić
Glas u pesmi Kol centar: Vladislava Đorđević
Dizajn svetla: Sonja Žugić
Producent: Aleksandar Bradić

Igraju:
Nevena Radulović
Miona Petrović
Nikola Stanković

Autori pesama: Adelina Tershani, Arian Leka, Čagla Menkuze, Danijela Repman, Dejan Matić, Đoko Zdraveski, Efe Dujan, Eljan Tanini, Gokčenur Č., Gondža Ozmen, Goran Stamenić, Igor Isakovski, Iulija Enkeljana, Kaltrina Pacoli, Milan Dobričić, Nasi Manjolja, Nenada Joldeski, Nikolina Andova Šopova, Olimbi Veljaj, Stevan Tatalović, Uroš Miloradović

Prevodioci: Merima Krijezi, Milena Ilić, Nailje Mala- Imami, Vesna Gazdić, Škelzen Malići