Turistička ponuda Srbije na najgledanijoj ruskoj televiziji

Turistička ponuda Srbije na najgledanijoj ruskoj televiziji

20/09/2021 Off By BERB

Foto: TOS

 

Turistička organizacija Srbije ugostila je najgledaniju rusku televiziju ,,1. Kanal“. Turistička ponuda Srbije će po završetku projekata biti prikazana u okviru emisije ,,Neputjovie zametki“, čiji je autor i voditelj  zvezda ove ruske nacionalne televizije, Dmitrij Krilov.

 

 

 

,,Neputjovie zametki“, govori o različitim aspektima života jednog naroda, ali i prikazuje prirodne lepote, kulturno-istorijske znamenitosti i sve što jednu zemlju čini posebnom i privlačnom za turiste. Televizijska ekipa ruskog ,,1. Kanal-a“ boravila je u Beogradu, gde je snimala Beogradsku tvrđavu, Hram Svetog Save, Knez Mihailovu ulicu, Muzej Nikole Tesle i druga atraktivna mesta u prestonici. Pored toga, emisija će obuhvatiti i Zlatibor, Novi Sad i Sremske Karlovce. U planu je i promocija banjskih lečilišta, te je organizovana poseta Vrdniku gde su snimljeni  banjski kompleks, lokalne vinarije na Fruškoj Gori i druge turističke atrakcije ovog dela Srbije.

 

Emisije ,,Neputjovie zametki“, se  emituju subotom u udarnom terminu, na 1. Kanal-u ruske nacionalne televizije, koju dnevno prati 350 miliona gledalaca U Rusiji, Belorusiji, Kazahstanu, Ukrajini, ali i putem kablovskih TV kanala širom sveta.