Poslednja audicija za narednu školsku godinu

Poslednja audicija za narednu školsku godinu

20/08/2021 Off By BERB

Foto: Nebojša Babić za Nacionalnu fondaciju za igru

 

Poslednja audicija za upis u Baletsku školu Nacionalne fondacije za igru za školsku 2021/22. godinu, održaće se u ponedeljak, 30. avgusta od 18-19.30h u Kolarčevoj 3 u Beogradu. 

 

 

 

Audicija se organizuje za prijem u pripremna odeljenja i prvi razred baletske škole, odnosno za decu uzrasta od 4 – 9 godina, bez ili sa baletskim iskustvom, kao i za upis u starije klase, za uzrast od 10 – 18 godina.

Baletska škola Nacionalne fondacije za igru je jedina akreditovana internacionalna baletska škola u Srbiji, a nastava se realizuje u skladu sa planom i programom Baletske akademije iz Rima. Nastavu vode stručnjaci, diplomirani pedagozi i balet majstori visoko kvalifikovani za rad sa decom i mladim igračima.

 

Tokom predstojeće školske godine, uži stručni tim čine Marija Ivet Rodrigez (pedagog i balet majstor, Nacionalni balet Kube), Marija Janković (pedagog, Akademija Vaganova, Sankt Petersburg), Rodolfo Ioka (pedagog i balet majstor, Fondacija Hulija Boke, Argentina) i Jovan Veselinović (prvak Baleta Narodnog pozorišta u Beogradu). Tokom godine, planiran je rad sa gostujućim pedagozima iz Rima i Tel Aviva. U tesnoj saradnji sa Beogradskim festivalom igre, Fondacija najavljuje niz radionica sa poznatim koreografima, kao i nekoliko audicija za mlade igrače.

 

Na zahtev brojnih roditelja iz drugih gradova, tokom ove školske godine, vikendom će biti organizovani posebni časovi usavršavanja klasične tehnike i repertoara za decu koja nisu u mogućnosti da prate  redovni program Baletske škole Nacionalne fondacije za igru.

Informacije i prijave na: 060 35 00 505 ili e mail: [email protected]

www.nationalfoundation4dance.com