Prijem za sportiste i članove Olimpijskog tima Srbije

Prijem za sportiste i članove Olimpijskog tima Srbije

10/08/2021 Off By BERB

Izvor: predsednik.rs/Foto: Predsedništvo Srbije/Dimitrije Goll

 

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je danas osvajače medalja na Olimpijskim igrama i članove njihovih stručnih štabova i zahvalio se na ogromnoj radosti koju su priuštili Srbiji.

 

 

“Hvala, šampioni! Branili ste boje naše zemlje i priuštili ogromnu radost građanima Srbije”, rekao je predsednik Vučić i ukazao da je na svim sportskim takmičenjima narod bio uz njih, kao i da su Olimpijske igre nešto posebno.

 

“Trudili smo da kao država više ulažemo u sport, ali to nije dovoljno. Od mene imate obećanje da ćemo 1. decembra otvoriti halu za borilačke sportove”, istakao je predsednik Vučić i dodao da se kreće sa radovima na odbojkaškom centru, kao i da se završava hala za vazdušne puške.

Predsednik Vučić je istakao da su nagrade najveće u regionu i izrazio nadu da će taj iznos do Olimpijskih igara u Parizu biti znatno veći.

 

 

“Verujem da ćete nam, pomoći da gradimo buduće generacije šampiona”, zaključio je predsednik Vučić i poželeo da na narednim Olimpijskim igrama stignemo do dvocifrenog broja osvojenih medalja.