SLUČAJ «TOZA MARKOVIĆ»: UHAPŠEN I BEGUNAC

SLUČAJ «TOZA MARKOVIĆ»: UHAPŠEN I BEGUNAC

08/05/2015 Off By

 

tm85N.N.V. SE SUMNJIČI DA JE ZAJEDNO SA OSTALIM OSUMNJIČENIMA OŠTETILA „TOZA MARKOVIĆ“ AD KIKINDA ZA IZNOS OD 2.852.010.771 DINAR, A POVEZANIM PRAVNIM LICIMA KOJA POSLUJU POD KONTROLOM OSUMNJIČENOG D.B. PRIBALJENA JE PROTIVPRAVNA IMOVINSKA KORIST OD 1.375.000.000 DINARA
Biro za saradnju s medijima MUP-a

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Kikindi u nastavku akcije na suzbijanju zlopupotreba u privatizaciji preduzeća „Toza Marković“ iz Kikinde, uhapsili su i N.N.V.(1973) iz Beograda, odgovorno lice, zbog osnova sumnje da je izvršila krivično delo zloupotreba položaja odgovornog lica i poreske utaje u saizvršilaštvu.
N.N.V. se sumnjiči da je zajedno sa ostalim osumnjičenima oštetila „Toza Marković“ ad Kikinda za iznos od 2.852.010.771 dinar, a povezanim pravnim licima koja posluju pod kontrolom osumnjičenog D.B. pribaljena je protivpravna imovinska korist od 1.375.000.000 dinara.
Osumnjičeni su na ovaj način izbegli da obračunaju i poreske obaveze čime je budžet Republike Srbije oštećen za iznos od 117.606.874 dinara.<


KRIMI

tozaNOVI SAD: PRODAVAO ROBU IZ ROBNIH REZERVI

KRIVIČNA PRIJAVA U REDOVNOM POSTUPKU BIĆE PODNETA PROTIV JOŠ JEDNOG OSOBE, ZBOG OSNOVA SUMNJE DA JE OMOGUĆILA A.

tmUHAPŠENI ZBOG IZBEGAVANJA PLAĆANJA POREZA

ZBOG POSTOJANJA OSNOVA SUMNJE DA SU IZVRŠILI KRIVIČNA DELA ZLOUPOTREBA OVLAŠĆENJA U PRIVREDI I PORESKA UTAJA, UHAPŠENI SU:

profesorNIŠ: PROFESOR PRODAVAO DISKETE SA ODGOVORIMA I UPISIVAO OCENE

  POSTOJE OSNOVI SUMNJE DA JE V. M., U SVOJSTVU PROFESORA FAKULTETA SPORTA I FIZIČKOG VASPITANJA U NIŠU,

kozmetikaPLJČKAO KOZMETIČARE

  POSTOJE OSNOVI SUMNJE DA JE P. N. U NOĆNIM SATIMA OBIJAO FIRME NA TERITORIJI BEOGRADA. OSUMNJIČENI JE