Шопинг, филм и музика – Galerija Belgrade, све што волите на једном месту

Шопинг, филм и музика – Galerija Belgrade, све што волите на једном месту

12/05/2021 Off By BERB

Љубитеље филма, музике и шопинга од 14. до 16. маја очекује узбудљив викенд у Galeriji Belgrade, где ће поред најбољих филмских остварења која се приказују у оквиру ФЕСТ-а, уживати у живом извођењу легендарне филмске музике, али и Шопинг фестивалу.

 

У преко 200 омиљених продавница све посетиоце очекују попусти до 50%, уз нове колекције за пролеће/лето, поклоне, акције, као и многа друга изненађења. Такође само у Galeriji Belgrade од 12. маја биће доступна нова „Zara Beauty“ kolekcija. Посетите сајт www.galerijabelgrade.com или преузмите апликацију и сазнајте више о понудама које вас чекају током Шопинг фестивала.

Да је Galerija Belgrade дестинација где се на једном месту одвијају најузбудљивија градска дешавања показује и то што ове године пасионирани љубитељи филма у оквиру 49. Београдског ФЕСТ-а управо у Cineplexx Galerija Belgrade могу да погледају најзначајнија нова филмска остварења. Посетиоце очекује потпуно нови доживљај гледања филмова који доноси најсавременија IMAX® технологија. Екран величине два тениска терена, посебно израђен звучни систем, стадионски распоред седишта, кристално јасна слика, као и многе друге импресивне карактеристике овог система учиниће да биоскопско искуство више никада не буде исто.

Такође, током викенда који је пред нама очекује нас и музички спектакл популарног гудачког квартета „Wonder Strings“, у чијој интерпретацији најпознатије филмске музике можете уживати у петак, суботу и недељу од 17 до 19 часова.

Припремили смо за вас све што је потребно за савршен викенд, уживање уз реку и најбољи шопинг, уз добре филмове и музику. Очекујемо вас од 14. до 16. маја на јединственој локацији – у Galeriji Belgrade.